Vänsterpartiets 1:a majdans med terrororganisationen DFLP

3910389655

I Malmö firade Vänsterpartiet första maj med röda fanor, antirasism och feminism. Ulla Andersson vise ordförande i Vänsterpartiet höll tal om vård, omsorg och skola. Men hon var inte ensam om att hålla tal på partiets 1 maj evenemang. Det palestinska vänsterpartiet DFLP hade Vänsterpartiet i Malmö också bjudit in till dans, tal och demonstration. Problemet är att DFLP inte är som ett normalt svenskt vänsterparti. DFLP har förklarat att dess mål är att skapa ”folkets demokratiska Palestina där araber och judar ska kunna leva utan diskriminering i en stat utan klasser och nationellt förtryck”. Bakom dessa ord döljer sig förstås deras sanna agenda: att förinta demokratin Israel.På plakaten de höll upp i 1 maj-tåget fanns en karta över Israel där landet är insvept i palestina-sjal, något som tydligt indikerar att DFLP är ute efter Israels utplåning.

Metoden de använt för att nå sitt mål är terrorism.  DFLP har fortfarande en militär gren som heter Nationella Motståndsbrigaderna knuten till sig. Under sommarens terrorattacker från Gaza skjöt de 107 raketer rakt in i Israel och DFLP tränade nyligen för att kidnappa israeliska soldater rapporterar Meir Amit Inteligence and Terrorism Center.

Vänsterpartiet DFLP är alltså en renodlad terrororganisation. 1975 tog sig tre av DFLP:s terrorister in i Israel från Libanon och började med att mörda tre israeliska arabiska kvinnor. Därefter mördade de ett israeliskt par och deras fyra-årige son. Slutligen tog de sig till en skola där de tog 105 barn som gisslan. 22 barn hann bli offer för DFLP:s terrorister innan IDF kunde ingripa och befria gisslan.

2015 tågar anhängare och representanter för denna terrorgrupp som kallas parti i ett svenskt riksdagspartis 1 majtåg och får talartid dessutom. Vänsterpartiet ägnade 1 maj åt att legitimera ett parti  som fortfarande ägnar sig åt terrorism och som vill utplåna Israel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s