Svenskarna beredda att fly polariserat och segregerat Sverige

AlbaniaFegAP_468x368

Om segregationen i Sverige ökar är en stor majoritet av svenskarna beredda att lämna landet visar en undersökning jag låtit göra på sociala medier. Mer än 79% har svarat att de är beredda att fly om politikerna fortsätter sin galna, helt värdegrundslösa och frånvarande integration- och bostadsspolitik.

Man kan fråga sig vem vill bo i ett land där illegala bosättare en dag kan flytta in på din tomt och du kan inte avhysa dem om de inte går att identifiera. Man kan fråga sig vem vill bo i ett land där regeringen gör om fängelser och militära anläggningar till asylboenden för hundratusentals flyktingar medan minst 353 000 unga svenska medborgare saknar egen bostad enligt hyresgästföreningen. 34 ooo personer i Sverige beräknas vara helt hemlösa. Vi har politiker som inte tänkt ge sina egna medborgare tak över huvud före de ger asylsökande bostäder.

Och även migranter som beviljats asyl saknar egen bostad. Tiotusentals asylsökanden som fått uppehållstillstånd är kvar sedan länge på överfulla flyktingförläggningar långt ut i skogen, långt från Bryssel, Stockholm och våra politikers segregerade bostadsområden. Det är en situation där segregationen och motsättningarna kommer att öka mellan olika grupper.

Jag vill gärna kämpa för ett gott Sverige, där vi ska ha tillbaka tryggheten och välfärden och där vi värdesätter det gemensamma, en demokratisk värdegrund och där vi  motar de antidemokratiska krafterna i dörren. Men för var dag som går blir det allt svårare att uppnå det trygga välfärdssverige igen. När inte välfärdssverige längre håller ihop oss rasar samhället samman i kaos, anarki och våld. Kanske inte så märkligt då att nästan 8 av 10 svenskar är redo att fly det kaos svenska politiker i Stockholm och Bryssel håller på att skapa. Men än så länge är det bättre att ställa krav på politikerna än att fly.

Screen Shot 2015-09-27 at 19.14.10

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s