Gränsen är nådd – Stäng gränserna!

IMG_8338

Gränsen är nådd ur flera aspekter. Vi har nått gränsen för hur många människor Sverige kan ta emot som migranter utan att vi äventyrar vår välfärd i första hand och på sikt vår demokrati och civilisation. Tusentals människor har lämnat Syrien, Irak och Afghanistan för en bättre tillvaro i Sverige, en del är flyktingar med asylskäl. Sedan september månad har Sverige mottagit  minst 90 000 asylsökande. De flyr den politiska totalitära  islamistiska ideologin som inte minst manifesterar sig i skapelser som Islamiska Staten och Islamiska republiken. Men även islamistiska terrorister gömmer sig bland de asylsökande.En av dem var den förmodade IS-aktivisten som svensk polis grep igår.Kanske bör vi inte vara allt för lättade över att han hittats och gripits. Det kan ju ha varit en del av hans och IS plan.

Hur som helst gränsen är nådd för hur slapphänta myndigheterna får vara mot dessa terrorister. Nu måste Sverige ta i med hårdhanskarna med terrorister och deras anhängare i Sverige, inklusive anhängare av Hamas och Hezbollah. Gränsen är nådd för hur länge svenska politiker kan undvika att tala om ISIS och islamisters ideologi. Vi måste börja diskutera varifrån denna ideologi kommer och hur den ska besegras.

Sverige och EU borde agerat som Israel mot terrorismen: Utstrålat styrka genom att ha ett starkt försvar och en tydlig signalpolitik,  prioriterat försvar av våra gränser och inte tillåtit okontrollerbar migration. Sverige måste ta lärdom av Israel. Våra politiker måste börja lyssna på allvar på Mellanösterns enda demokrati, ständigt hotad men som ändå lyckats hålla IS utanför sina gränser.

Gränsen är också nådd för hur många asylsökande migranter Sverige kan ge boplatser åt. När det gått så långt att det enda vi kan erbjuda nya migranter är att sova ute i kylan på liggunderlag och med endast ett täcke mot kylan då är gränsen nådd för en seriös asylmottagning. Det måste även migrationsliberala folkpartister och centerpartister i Strasbourg förstå.

Vår utrikesministers uttalanden om terrorismen mot Israel där hon i bästa fall försöker rationellt förklara bort terrorism i värsta fall försvarar den har i detta läge varit mycket kontraproduktiva. Gränsen är nådd för hur länge utrikesministern förtjänar folkets förtroende.

Gränsen är nådd på allvar. Vi måste nu börja måna vår demokrati på allvar. Politiker och myndigheter måste visa nolltolerans mot hat mot våra minoriteter. Judiska Församlingen ska inte behöva stänga ner sina aktiviteter som nu gjorts och Stockholm, Malmö och Göteborg  och andra städer ska kunna ha Gay Pride-sport- och musikevenemang utan att vara rädda för terrordåd i framtiden.

Sverige behöver alltså ett mer kraftfullt försvar för de under lång tid tillkämpade rättigheter som våra demokratiska samhällen vilar på. Det framhäver även terrorforskaren Magnus Norell i en färsk debattartikel i GP. Vi ska inte underskatta värdet av vår värdegrund.

Gränsen är nådd. Vi måste stänga gränserna,  politikerna och folket måste kavla upp ärmarna och försvara vårt land mot all terror och alla värderingar som är oförenliga med demokratin Sverige.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s