Sossarnas kära systerparti Fatah och PLO hedrar ISIS-terrorist

thumb-1.php

PLO, Fatah och  ”Islamiska nationella befrielsestyrkorna” bjöd igår kväll in människor i de palestinskstyrda områdena i Judeen och Samarien att sörja och hedra ”martyrhjälten” Nashat Milhem som blev 29 år.  Milhem, terroristen som kallblodigt och leende mördade de unga israeliska judarna Alon Bakal och Simon Ruimi på en bar i Tel Aviv  på nyårsdagen avled själv en vecka senare efter ha gått till attack en andra gång mot polis.

Milhem hittades i fredags av Shin Bet och israeliska  gränspolisens counterterroriststyrkor i sin hemby Arara i norra Israel, tack vare att spaningshundar hade funnit spår av hans avföring utanför platsen där han hade hållit sig gömd undan rättsväsendet. När han förstod att han var upptäckt öppnade han eld mot de israeliska polisstyrkorna och avled av  israelisk försvarseld. Milhem som är israelisk medborgare och tillhör Israels stora arabiska minoritet ska ha visat support för ISIS, rapporterar Terrormonitor.org.

Möjligen kan det vara dessa uppgifter som fått Palestinska myndighetens hälsoministerium att ta bort Milhem från sin lista över ”martyrer” ( terrorister) , även om det officiella skälet var att ministeriet bara dokumenterar de ”martyrer”som befinner sig i områden som Palestinska myndigheten styr i. Dock deklarerade ministeriet att Milhem är en av de allra dyrbaraste martyrerna, vars namn har skrivits i  rent blod som vattnat jorden.”

Så igår kväll höll alltså Fatah, som statsminister Stefan Löfven kallat för ”vårt kära systerparti” uppesittarkväll för en terrorist som uppenbarligen haft sympatier för ISIS. Det är inte utan att man undrar när Löfven skall upphöra att kalla det skandalösa Fatah för ”kära systerparti”.

översättning av affischen ovan:

”PLO, Fatah. Martyren Riyadh Nayefs område –

De nationella och islamiska styrkorna* välkomnar i Jalazones flyktingläger  nära Ramallah till ett möte (hus där man sörjer) för att uppskatta glansen av den kära martyrhjälten , som dödades igår, martyren Nashat Milhem från byn Arara,  Det kommer att hållas på ungdomscentret imorgon söndag 10/1 2016″  Fatahs vita emblem syns längs upp.

På Fatahs officiella Facebooksida kan man se bilder från ”sorgehuset” där terroristen Milhem hedrades som kär ”martyrhjälte”.

Fatahs statusuppdatering lyder:

”Fatahrörelsen, martyren Riyadh Nayefs område – Jalazones flyktingläger öppnar  tröstehus/sorgehus för  martyrhjälten av ( familjen)Milhem.”

Fatah och PLO firar terroristen Milhem
Fatah och PLO firar terroristen Milhem

*Fatah samt Hamas och andra terrororganisationer ingår i Islamiska nationella befrielsestyrkorna/styrkorna.

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s