Socialdemokraternas systerparti hyllar unga terrorister igen

Fatah Youth Movements emblem till vänster, Fatahs till höger. Terroristerna på bild.
Fatah Youth Movements emblem till vänster, Fatahs till höger. Terroristerna på bild.(Källa:Fatah’s Officiella Facebooksida)

Ahmad Abu al-Rub Ahmad Zakarneh och Muhammad Kamil – Tre unga palestinska terrorister från Jenin som sköt och knivhögg två israeliska poliser och skadade en man vid Damaskusporten i Jerusalem den 3 februari, 2016. Nu hyllas de av Socialdemokraternas ”kära systerparti” Fatah som nyligen också hyllade utrikesminister Margot Wallström.

En av officerarna som de tre terroristerna skadade, 19-åriga Hadar Cohen, blev dödligt sårad och avled senare på sjukhus av sina sår. Den andra polisen skadades allvarligt. Terroristerna som attackerade poliserna när de blev ombedda att identifiera sig, hade på sig maskingevär, knivar och rörbomber, vilket fått den israeliska polisen att misstänka att de planerade en storskalig attack mot civila. Terroristerna sköts och dödades på platsen av israeliska polisen.

Nu hyllas de tre unga palestinska terroristerna av Fatah, Wallströms  och övriga sossars systerparti och dess ungdomsorganisation (Fateh Youth Organisation). Både Fatahs och  ungdomsorganisations emblem finns med på en hyllningsposter som laddats upp på Fatahs officiella  Facebooksida. Kan även terroristerna ha varit medlemmar i ungdomsorganisationen eftersom de hyllas av denna?

Så här lyder texten på hyllningsposten:

”Med de högsta verserna av stolthet hyllar  vi våra martyrhjältar (kommendörer av ”stormen”) Fatah , Den palestinska nationella rörelsen för befrielse”.

Att vara kommendör är att gå före de andra i en rörelse. Den som går före är en förebild. För Socialdemokraternas ”kära systerparti” Fatah så är alltså terrorister som knivskar poliser och civila och kanske planerade massmord, förebilder som hyllas ”med de högsta verserna av stolthet”. När ska  Socialdemokraterna vakna och ställa Fatah och dess ungdomsorganisation mot väggen och säga: Ni uppmuntrar till terrorism!Sluta upp med det eller så upphör vi vår dialog med er.

Fateh Youth Movement, SSU:s systerorganisation,  Fatah, Fateh Youth Organization och PLO uppmuntrar samtidigt till att inte lösa konflikten med Israel på fredlig väg genom att använda emblem för sina organisationer där Israels kartbild inklusive palestinskstyrda områden finns med  men som ska föreställa ”Palestina”. De står alltså inte upp helhjärtat för den tvåstatslösning, i vilken SSU och Socialdemokraterna investerar politik .

Förutom terrorister så hyllar även Fatah och PLO-grupper Sveriges utrikesminister Margot Wallström.  Fateh Youth Movement har publicerat en bild som visar organisationens yngre förmågor som manifesterar sitt stöd till den svenska utrikesministern.

Och var jag får min information från, för att citera utrikesminister Margot Wallström, ”det vete gudarna bara”, eller kanske alla andra förutom de bakom Socialdemokraternas politiska skygglappar.

Ovan: Fateh Youth Movement hyllar Margot Wallström. Samtliga: Fateh Youth Movement, Fatah och PLO har emblem med Israels kartbild på som ska föreställa "Palestina".
Ovan: Fateh Youth Movement hyllar Margot Wallström. Samtliga: Fateh Youth Movement, Fatah och PLO har emblem med Israels kartbild på som ska föreställa ”Palestina”. (Källa: Fateh Youth Movement – Central Page)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s