Svensk restaurang ska fresta Hamas hungriga elit i Gaza

12806099_10153815742594017_5950018538721571306_n

En  svensk lyxrestaurang  slår upp portarna i Gaza under april månad. På menyn finns Margots Feministiska ”Fatahs Frestelse”, Hillevis Palestinapölse  på Möllanvis  och Veronicas rare Söderstekta PLO-bullar, med andra ord unika bombsäkra och hundraprocentigt  hemlagade  läckerheter framtagna i solidaritet med Gazas politiska elit. Till maten kan man avnjuta Bodils bosättningsfria vatten för 37 NIS och Monicas S-märkta grönröda BDS-soda, tillverkad i illegal palestinsk EU-bosättning  på vatten och soda som knyckts från israeliska bosättare.

Den svenska restaurangen som fått namnet ”Glada Amatörers Grill och Politik” är en del av ett nytt svenskt biståndsprojekt och ligger i anslutning till det EU-finansierade Islamic University of Gaza,  där terrororganisationen Hamas har stort inflytande. Restaurangens föreståndare Jihad Al Qassam, säger i en intervju med Hamas-vänliga Shehab News att man ser fram emot att servera de svenska läckerheterna till creme de la creme av  Hamas politiska och militära toppskikt. ”De får ju sina löner från svenska skattebetalare och att konsumera de svenska läckerheterna är ett sätt för motståndet (Hamas terrorister) att betala tillbaka för det stöd man fått från Sverige, vilket hjälper folket att på sikt driva ut israelerna i Medelhavet” menar Al Qassam.

Tanken är att restaurangen på sikt ska utöka verksamheten och bli centrum inte bara för Hamas hungriga terrorister utan även för svensk genuspedagogik. Och givetvis finns det bara hentoaletter på den svenska restaurangen. På så sätt hoppas regeringen att  göra Gaza till centrum för Sveriges solidariska och feministiska utrikespolitik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s