Vänsterpartiet i Malmö i ny skandal: Visade solidaritet med terrorister

I Vänsterpartiets förstamajtåg i Göteborg deltog i år den kommunstödda organisationen Palestinska Huset med bilder av terroristledare som är ansvariga för flera terrordåd med civila israeler som offer. Om detta rapporterade tidningen Världen Idag i veckan. Men Vänsterpartiet bjöd på fler förstamajtåg som hyllar  palestinska terrorister under 1:a maj. I Malmö tågade Vänsterpartiet tillsammans med  DFLP, en palestinsk organisation som utfört terrordåd mot judiska barn. DFLP bar runt på bilder av terrorister från sitt eget parti, Fatah och PFLP.

De bilder som bars i förstamajparaden föreställde terroristerna  Samer Issawi (DFLP), Marwan Barghouti ( Fatah)  och Ahmed Saddat (PFLP). Samer Issawi har öppnat eld mot israeliska studenter och tillverkat bomber. Ahmed Saddat är terrororganisationen PFLP:s ledare och Marwan Barghouti var ledare för Fatahs väpnade terrorgrupp Al Aqsa-martyrbrigaderna. Han är dömd för inblandning i terrordåd som resulterat i  fem  döda civila israeliska terroroffer.

Ett barn tvingas bära på en skyllt med DFLP-terroristen Issawi Källa: Grupp 194 facebooksida
Palestinska terrorister från vänster till höger: Issawi (DFLP), Barghouti (Fatah), Saddat (PFLP) Källa: Grupp 194 facebooksida
DFLP:s flagga vajade i vinden tillsammans med palestinska flaggor. Källa: Grupp 194 facebooksida

Den palestinska vänsterorganisationen Grupp 194 skriver på arabiska på sin facebooksida om sin och  DFLP:s medverkan i Vänsterpartiets förstamajtåg:

”Vänstergruppen ledd av kamrat Daniel Sestrajcic  och kamrat Ibrahim Ahmed Abu Bashar, en medlem av DFLP:s politiska byrå, ropade efter social rättvisa och jämställdhet och för ett sant socialistiskt samhälle  i solidaritet med folks kamp för frihet.
Mitt i häpnadsväckande och ärad närvaro av Grupp 194, palestinska flaggor och bilder av hjältemodiga fångar och banderoller av DFLP och banderoller som glorifierar fångarna och deras strejk infann sig rop på svenska om krav på  fångarnas frihet, och rop på bojkott mot Israel ekade bland folkmassan …”

DFLP marscherar genom Malmös gator på 1:a maj med Vänsterpartiet. DFLP har avrättat judiska barn.

I Kungsparken som var slutmålet för Vänsterpartiets förstamajtåg talade sedan DFLP:s representant i Sverige, Abu Bashar skriver Grupp 194.

DFLP:s väpnade gren säger sig ha skjutit 150 raketer mot Israel år 2012. 

DFLP har sedan flera decennier tillbaka utfört flera terrordåd mot civila. Många av offren för dessa terrorattentat har varit judiska barn. Det var denna organisation Vänsterpartiet i Malmö gav legitimitet under första maj.

 

Varför var då DFLP på förstamajfirandet?  Jo för det pågår just nu en internationell kampanj för att förbättra en påstått dålig situation i israeliska fängelser för palestinska terrorister som är dömda för terrorbrott. De palestinska terroristerna påstås ha påbörjat en så kallad matstrejk. Den enda föda de sägs inta är salt och vatten. Det är i solidaritet med de matstrejkande terroristerna som palestinska organisationer nu gått ut i Sverige för att hylla sina terrorikoner och stödja dem i deras krav på bättre förhållanden.

Det de palestinska terroristerna kräver verkar dock mest handla om bekvämligheter och ekonomiska fördelar så som fler arabiska satellitkanaler och helt fri sjukvård.

Kraven är oförskämda och tyder på att dessa terrorister bor och lever väl i israeliska fängelser.Annars hade kraven varit mer grundläggande behov för att överleva. Fångarna kan ju betala sin egen vård med de terrorlöner Palestinska fyndigheten via PLO betalar till dem och inget har väl dött utan arabiska satellitkanaler. I omgivande arabiska staters fängelser finns varken vokabulär för hungerstrejk eller krav. Där svälter och tynar fångar bort som en del av den ordinarie fångvistelsen.

När det gäller terroristernas krav om fri sjukvård så är det viktigt att påpeka att inte ens i Sverige så är sjukvård fri för fångar. Fångar i Sverige får nämligen betala sin egen tandvård. Jag har också svårt att tro att svenska fängelser ger fångar tillgång till en massa lyxiga betalkanaler.

Men mest av allt inbjuder ”strejken” till tillfället för extremister och rasister att skrika ut sitt hat mot Israel. Bland annat har man ropat i Göteborg i Vänsterpartiets majtåg att Israel är terrorister, slakare och mördare. Till slut börjar folk tro på galenskaperna för det är det enda de hör på gator och torg. En stark rörelse som hörs mot palestinsk terrorism saknas idag i Sverige. Under tiden växer en våldsbejakande rörelse mot Israel sig allt starkare och får allt mer legitimitet i politiska sammanhang.

 

 

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. Sandor Berger skriver:

    Hej, jag läser dina tankar med stor behållning. Vad bör man göra för att motarbeta den falska bilden om Israel? Snart har judar inte plats i Sverige. Det som Hitler inte kunde uppnå, uppnår sossarna och vänster. Mvh Sandor

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.