Terrordåd i Jerusalem hyllas av hundratals i Sverige

Skärmdump från den våldsbejakande facebooksidan ” Palestinier Yarmouk-lägret i Sverige

I fredags mördades israelerna Ha’il Satawi, 30 år och Kamil Shnaan, 22 år i en terrorattack utförd av tre terrorister, israeliska araber nära Tempelberget och Al-Aqsamoskén i Jerusalem. De tre terroristerna dog själva under jakten på dem som slutade inne på det för judar heliga Tempelberget där också Al-Aqsamoskén den tredje viktigaste platsen för muslimer finns.

Terrorattacken och terroristerna hyllas nu av facebookanvändare i Sverige på facebooksidan Palestinier Yarmouk-lägret i Sverige. Sidan har över  34 000 gillarmarkeringar.

I ett av facebooksidans inlägg från igår, som visar begravningskistan till en av de mördade israelerna önskar sidans administratör att fler ska dö:

”Oh Allah låt antalet döda bland dem bli lika med de som skriver #”amen”, står det i inlägget.

Amen är ett religiöst tillrop som används inom flera religioner och uttrycker en önskan att något må ske.

139 personer har kommenterat inlägget med ordet amen i kommentarsfältet och 195 har gillat inlägget.

På facebooksidan där allt kommuniceras på arabiska hyllas också de tre terroristerna som utförde terrorattacken som ”martyrer” som ”stigit upp” [till paradiset].

Terrorister i Jerusalem hyllas i Sverige i sociala medier

”Finns det något vackrare än detta fall”  skriver administratören till facebooksidan och postar en bild från Al Aqsa-moskéns plaza där terroristerna sköts ner av polis efter att de fortsatt gå till attack mot israelisk polis. På bilden står det skrivet:  ”Hur vackert är det inte när kroppar faller och fångas upp av  Al Aqsa-moskéns golv”.

I ett annat klipp från idag som postats på facebooksidan hyllar en imam i en moské i Gaza fredagens terrorister och upprepar en våldsbejakande ramsa mot judar: ”Khaybar, Khaybar oh judar, Muhammeds armé  kommer att återkomma”.

I facebooksidans presentation om sig själv står det på arabiska: ”Vi är palestinierna, vi är inte rasister, vi är starka. Vi har övervunnit sionismen. Vi är fedayeens (”de som är redo att offra sina liv”), frihetens, kärlekens och moralens folk.”

Tiotusentals  ättlingar till palestinska migranter och flyktingar har anlänt till Sverige de senaste åren från radikaliserade svensksponsrade UNRWA-läger i Syrien, framförallt från lägret Yarmouk som ISIS invaderat. Den palestinska befolkningen har drabbats hårt av ISIS  våld och terror eftersom många av dem varit lojala med Syriens diktator Assad och eftersom många också strider på hans sida i det syriska inbördeskriget.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s