Hamasterrorists terrordåd hyllas i Sverige

För två dagar sedan mördades tre israeliska civilpersoner i en terrorattack då de firade judisk helgdag.  Nu hyllas den bisarra attacken i Sverige.

Attacken ägde rum i det judiska samhället Halamish i Judéen och Samarien (Västbanken). Den palestinske Hamasaffilierade terroristen Omar Al-Abed al-Jalil, som utförde terrorattacken högg med kniv ner judarna Yossi Salomon 70, dennes 46-åriga dotter Chaya, och  sonen, 36-årige Elad.

Familjen Salomon öppnade dörren till sitt hem för terroristen i god tro att han var en gäst som kom för att fira en judisk religiös familjehögtid som de förberedde.  Alla tre dog under det mycket blodiga terrordådet.Yossis fru skadades också svårt. Dock lyckades Elads fru och barn rädda sig undan och fly upp till övervåningen under attacken.

Al-Abed Al Jalil mistänks ha genomgått någon slags rituell tvagning precis före terrorattacken eftersom han bar en vattenflaska med sig.Före attacken ska han ha gett uttryck för att han ville offra sitt liv i den eskalerande konflikten kring de heliga religiösa platserna Tempelberget och Al-Aqsamoskén i Jerusalem.

Terroristen Omar Al Abed: Foto: facebooksida

Terroristen sköts ner men klarade sig undan med livet  i behåll och vårdas nu av israelisk läkarvård. Krav på dödsstraff för den tillfångatagna Al-Abed Al Jalil  har rests från Israels försvarsminister Avigdor Liebermann.

I Sverige hyllas terrorattacken av den arabiskspråkiga facebooksidan: Palestinier Yarmuk-lägret i Sverige med 34 000 följare.

I ett hyllningsinlägg skriver den våldsbejakande sidans administratör:

”Andra bilder från platsen för gårdagens operation, utförd av fedayi * #Omar _al Abed, den sanna betydelsen av ordet # mord 👌😌😁😁

Allah ska befria sin fånge”

våldsbejakande hyllning till terrororattack på facebook.

De smajlisar som använts i inlägget tyder på att sidans administratör hyllar terrorattacken. ‘Fedai ‘ är också ett positivt begrepp inom den nationalistiska palestinska ideologin. Tidigare har jag rapporterat om att samma facebooksida gett uttryck för önskan att det ska bli många dödsoffer i konflikten kring Al-Aqsamoskén.

 

 

*= Den som är redo att offra sig i våldsbejakande kamp/ terrorattacker för Palestina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s